• Rólunk

 

Ez a modern 2020-as szezonra teljesen felújított és kibővített épület igényes berendezésével várja vendégeit. Az egész épület klimatizált és minden szobánkban ingyenes wifi hálózat működik.
Teraszos apartmanjaink különböző nagyságúak, kétszobásak, két főtől - öt főig. Az apartmanokon kívül 2-3-4 férőhelyes szobák is állnak a vendégek rendelkezésére. Minden apartman franciaágyas, zuhanyzóval felszerelt, színes TV-vel, Satelit programokkal rendelkezik. 

A gépjárművel érkező vendégeink az apartmanházhoz tartozó zárt, kamerával megfigyelt parkolónkban tudják ingyenesen elhelyezni autójukat.  Kerékpárral érkező vendégeinknek kerékpár megőrzést biztosítunk. Az apartmanházhoz reggeliző tartozik, ahol igény szerint ( 3100Ft/fő) kontinentális reggelit biztosítunk vendégeink számára.

Nagyon örülnénk, ha Önt is vendégeink között üdvözölhetnénk.

Várjuk leendő és visszatérő vendégeink érdeklődését, helyfoglalását.

Távolságok a háztól:
Étterem: 100 m
Élelmiszerüzlet: 150 m
Strand: (Balaton) 100 m
Központ: 800 m
Horgászati lehetőség: 600 m
Kikötő: 800 m
Jókai Park - - játszótér: 600 m
Buszmegálló: 800 m
Vasútállomás: 700 m
Galérius Élményfürdő és Wellness Központ: 2 km
Sármellék: FlyBalaton repülőtér / Airport 80 km
Budapest 115 km
Bécs / Wien / Vienna 235 km
 
 
 • Parkolás
Saját ingyenes parkoló (zárt parkolóhely 15 db)
 • Internet
Wifi a közösségi terekben
 • Helyszín jellemzői

Kerthelyiség, Csomagmegőrző

 • Étkezés

Legközelebbi nem saját étterem (100 m távolságra), Legközelebbi élelmiszer bolt (150 m távolságra)

 
 • Vasútállomás: 800 m
 • Városközpont: 900 m
 • Legközelebbi nem saját étterem: 100 m
 •  
 •  
 •  
 • Szállás szabályzat

   

  1. Érkezés – Távozás

   

  A szobák elfoglalása 14.00 órától

  A szobák elhagyása 10.00 óráig.

   

  Távozás után a szobát ellenőrizzük. A távozás után észlelt hiány, károkozás, rongálás esetén a vendég anyagi felelőséggel tartozik

   

  1. Bejelentkezés

   A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény 9/H. § (2) bekezdése szerint a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő az (1) bekezdés b) pontja szerinti okmányt a szálláshely-szolgáltatónak az adatok rögzítése céljából bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

    

  2. Látogatók

   Az ingatlan egész területén csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak! Tilos az ingatlan egész területén az idegenek tartózkodása, megkérünk minden kedves vendégünket, hogy látógatóikkal az Ádám Apartmanház, és a Táncsics Vendégház területén kívül legyenek szívesek találkozni.

    

  3. Vendégek nyugalma

   Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. 22.00 és 7.00 óra között a vendégek nyugalmát zavarni tilos!     A többi vendéget zavaró viselkedés, hangos zene apartmanházunkban nem megengedett!

  4. Biztonság

   A szállás területén több biztonsági kamera működik. A Vendég hibájából felróható sérülések miatt a szállás nem vállal felelősséget. A szobákban hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. A szállás szobáiban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, vasalót egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos.

    

  5. Tüzvédelem

   A szállás tüzvédelmi szabályzatát minden vendég köteles betartani. A szállás épületén belül a dohányzás szigorúan tilos!

    

  6. Klímahasználat

   A berendezések rendeltetésszerű használata esetén a klíma ingyenes, tartalmazza a szoba ára. Nyitott ablaknál, ajtónál történő szabálytalan klíma használat esetén pótdíjat számítunk fel, aminek az összege: 2000 Ft / nap

    

  7. Kisállatok

   A szállásunkon kisállatok elszállásolására nincs lehetőség.

    

  8. Szállás értékei

   Berendezési tárgyakat és textíliákat (plédet, törölközőt, stb) a szállásról kivinni tilos.

    

  9. Parkírozás

   Minden szobához egy gépjármű részére tudunk biztosítani parkolóhelyet. A vendég tartózkodása alatt a parkolás ingyenes, a parkolóba beállni a regisztráció után lehet. Kijelentkezéskor kérjük a parkolót 10.00 óráig elhagyni szíveskedjenek, 14.00 óráig lehetőség van a kapacitásunk függvényében tovább használni a parkolót 400 Ft /óra díj ellenében.

    

  10. GDPR szabályozás

   2016/679/eu Rendelet alapján, az egyének személyes adatainak védelméről, a személyes adatok feldolgozását és szabad mozgását szabályozzák valamennyi uniós országban. Az általunk kezelt személyes adatokat, minden rendelkezésünkre álló jogszerűen kezelt adatot, kizárólag az adatkezelési határozatban lefektetett szabályok betartásával kezeljük.

   

  A látogatói szabály megsértőit, illetve a rendbontókat, károkozókat szállásunk vezetősége jogosult -egyszeri felszólítást követően- a szállásaink területéről kiutasítani. Kiutasítás esetén a már megfizetett díjakat nem téritjük vissza.

  Kérjük Önöket tartsák be a házirendet annak érdekében, hogy minden vendégünk jól érezze magát és szívesen térjen vissza hozzánk!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

  Beszélt nyelvek
  Magyar, Angol, Német
  Elfogadott fizetőeszközök
  Készpénz, Átutalás, Bankkártya, SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H (Szabadidő, Vendéglátás, Szálláshely)
  Elfogadott pénznemek
  HUF (Ft)
  Elfogadott bankkártyák
  MasterCard, VISA, Maestro
  Előlegigény
  A foglalási érték 30%-át kell előre utalni.
  Idegenforgalmi adó
  Az ár az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza, mely 18 éves kor felett fizetendő, 400 Ft / fő / éj
  Lemondás
  A vendég ingyenesen lemondhatja a foglalást az előleg befizetéséig. Befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni!
 • Portaszolgálat
 • 24 órás